DET YPPERSTE
INNEN BILPLEIE

Beskytt din nye bil,
eller gjør din gamle bil ny!

Lyktesliping

Bedre lys på bilen

  • God effekt
  • Rimelig behandling

Etter en viss tid vil plasten på frontlyktene oksidere, få riper, eller av andre årsaker bli matt. Lyseffekten blir dårligere og du kan få anmerkning på EU-kontrollen på grunn av dårlig lys.

Unngå unødvendig risiko og kostnader, og ta bilen med inn til oss for å renovere lyktene. Vi sliper og polerer den matte overflaten, noe som gir bedre lys og økt sikt.

Pris fra kr 1600,- Bestill →

Luktsanering

Avansert fjerning av lukt og flekker

  • Kombinert behandling med både ozon og fotoplasma
  • Luktsanering utført av spesialister
  • 24-48 timers behandlingstid

Alt fra søl av brus til muggangrep i kupeen kan kreve avansert fjerning av lukt og flekker. Det er viktig å finne årsaken til lukten og ubehaget.

For å bryte ned de organismer/lukter som er i bilen må man bruke de rette metodene, og vi har utstyret som er nødvendig for å løse problemet. Dette er arbeid som må gjøres på rette måten, for å unngå at kilden fremdeles er der og at arbeidet må gjøres om igjen.

Vanlige vaskemidler er ikke særlig effektive mot vond lukt i bilen, og derfor bruker vi utelukkende ozon og fotoplasma i vår behandling av bilen din.
Ozon/fotoplasma behandling er en kjent metode for å fjerne vond lukt, og har vært brukt lenge i biler. Det er ofte bakterier i usynlige rester fra oppkast, hundehår og sigarettrøyk som forårsaker vond lukt i bilen, men ozon/fotoplasma kombinert dreper disse bakteriene uten å skade bilen din.

Antibakteriell behandling fra kr 450,- Bestill → Ozon/fotoplasma behandling fra kr 1250,- Bestill →
Personvern